De Kattenverblijven

De katten wonen bij elkaar in één ruimte voorzien van vele plankjes, mandjes, klimpalen en ander vermaak.

Ook zijn er enkele aparte verblijven waarin ze afgezonderd kunnen worden. Dit gebeurt soms bij katten die nog nooit eerder zijn geweest en zo even rustig kunnen wennen of als het door omstandigheden beter is voor de kat om apart te zitten (bijv. dieetvoer). Er zijn twee heerlijke ruime buitenverblijven waar ze ook nog kunnen klauteren en klimmen en uitzicht hebben op een slootje met eendjes en vogeltjes, wat voor veel plezier zorgt.

Brengen en halen

Voor de katten maakt het niet uit of ze in de ochtend of avond worden gebracht. Alleen natuurlijk wel tijdens onze openingstijden.

Tip! U kunt u kat lekker laten kammen en/of scheren tijdens het verblijf zodat deze weer zonder klitten naar huis gaat. Bespreek dit tijdig i.v.m drukte in onze trimsalon.

Wat eten de katten?

Gedurende de hele dag en nacht staan er verschillende soorten brokjes zoals Royal Canin & Denkacat. In de avond worden de poesjes verwend met blikvlees, ook van de bekende merken.

Inentingen

Voor de katten vragen we de inenting tegen katten- en niesziekte en ook de extra Bordetella inenting! Zonder een geldig inentingsbewijs kunnen we uw kat niet in ons hotel plaatsen. Voor vragen over de inentingen kunt u het beste contact opnemen met uw dierenarts.

De dieren dienen minimaal 4 weken voor het verblijf in het dierenhotel ingeënt tegen de Bordetella te zijn!

Huisregels

“Echte” katers en krolse poezen kunnen we helaas niet plaatsen.

Brengt u eigen voer mee voor uw huisdier? Geef dit dan af in een handige verpakking met maatbeker en voorzien van naam.

Prijslijst

Let op! De dag van brengen wordt altijd berekend.
De dag van halen wordt niet in rekening gebracht als u uw kat in de ochtend tijdens de openingstijden op komt halen.

prijslijst, trimsalon, kattenverblijven, kat

Kat

€ 12,- per dag
Hoogseizoen tarief
+ € 3,-