Even voorstellen

uitlaatservice, hondenuitlaatservice, voorkant bus

Mijn naam is Lisanne Roovers. Door mijn grote passie voor honden wist ik al vroeg dat ik hier later mijn beroep van wilde maken.

Daarom ben ik naar het Clusius college gegaan. In 2005 ben ik snuffelstage gaan lopen bij Dierenhotel Juco. Na mijn stage kreeg ik daar een baan aangeboden. Nadat ik mijn VMBO-diploma heb behaald, ben ik de opleiding Dierverzorging management gaan volgen. Die heb ik met succes afgerond.

Om mijn kennis over honden te vergroten, heb ik daarnaast ook onderstaande opleidingen gevolgd:

  • Kynologenclub, Kynologisch Instructeur
  • Martin Gaus Academie, Erkende Kynologisch Instructeur 1 en 2
  • Martin Gaus Academie, Erkende Hondenuitlaatservice
  • Martin Gaus Academie, Erkende Kynologisch hondengedragstherapeut
In januari 2014 was het dan eindelijk zo ver: ik startte samen met Juco mijn eigen hondenuitlaatservice. Een droom voor mij die uitkwam!
Doordat ik al heel wat jaren bij Juco werk, geeft deze samenwerking me een vertrouwd gevoel. Met al mijn ervaring en liefde voor honden weet ik zeker dat ik ook uw hond een veilige en plezierige tijd kan bezorgen.

Werkwijze

In deze drukke tijden is het weleens lastig om voldoende aandacht aan uw hond te besteden. Het is dan prettig dat iemand met dierenkennis voor u klaar staat. U kunt dan gebruikmaken van de diensten van hondenuitlaatservice Juco. Met grote toewijding en liefde neem ik uw viervoeter onder mijn hoede.

Hondenuitlaatservice Juco is een professioneel erkend en gecertificeerd bedrijf in Hoorn en omstreken. We hebben strenge eisen voor dierenwelzijn, algemene veiligheid en aantoonbare vakkennis, betekenen. U kunt dus uitgaan van een professionele en vakbekwame dienstverlening.

Intake

Voordat uw hond met de hondenuitlaatservice mee gaat, zal ik bij u langskomen voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dat gesprek maak ik kennis met uw hond en bespreken we eventuele specifieke wensen en/of vragen.

Als het vertrouwen er bij beide partijen is, wordt bepaald wanneer en op welke tijden uw hond wordt uitgelaten. U ondertekent vervolgens het sleutelcontract. Daarmee gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Met het sleutelcontract geeft u hondenuitlaatservice Juco toezegging om uw huis op de afgesproken tijden te betreden.

Vervoer

Hondenuitlaatservice Juco rijdt met een professioneel ingerichte bus met kennels. Uw hond heeft de beschikking over zijn/haar eigen kennel. De bus heeft een elektrisch luchtventilatiesysteem die – ook tijdens stilstand – voor een constante lucht aan- en afvoer zorgt.

uitlaatservice, hondenuitlaatservice, achterkant bus

De wandeling

Het door HUS-Nederland maximaal toegestane aantal honden per begeleider in een omheind terrein is vijftien. Nadat alle honden zijn opgehaald, vertrekken we naar Dierenhotel Juco. Daar worden de honden 1 uur tot 1,5 uur op de ruime speelweides losgelaten. Doordat de honden op een omheind terrein verblijven, kunnen ze niet weglopen.

Op de speelweides is er genoeg mogelijkheid voor de honden om water te drinken. Bij mooi weer is er door de hoge bomen veel schaduw. Ook beschikt het terrein over een ruime overdekking voor een wandeling tijdens ‘hondenweer’. Uw hond kan heerlijk rennen en ravotten en natuurlijk zijn of haar behoefte doen.

Tijden​

Hondenuitlaatservice Juco heeft twee wandelrondes. U bepaalt zelf met welke ronde uw hond meegaat. Beide rondes kan ook. De wandeltijden hangen af van het aantal honden dat meegaat.

Binnen onderstaande tijden wordt uw hond uitgelaten op de speelweides:

  • Ochtendwandeling tussen 10:30 en 13:00
  • Middagwandeling tussen 14:00 en 16:30
Bij weinig aanvraag voor een bepaalde wandeling kan het zijn dat de groepen worden samengevoegd. Daarover zal ik vroegtijdig contact met u opnemen.

Prijslijst​

100%

Enkele wandelronde

Dit kan de ochtendwandeling tussen 10:30 en 13:00 of de middagwandeling tussen 14:00 en 16:30 zijn.

€ 18,50

Strippenkaart 10 x

€ 175,- (€ 17,50 per keer)

Strippenkaart 20 x

€ 330,- (€ 16,50 per keer)

Dagopvang

Wanneer u een hond heeft die niet graag alleen thuis is, kan hij of zij ook beide rondes mee.
Uw hond gaat met beide wandelrondes mee en verblijft tussen de wandelrondes bij Juco.

€ 26,- (2 wandelingen)

Strippenkaart 10 x

€ 250,- (€ 25,- per keer)

Strippenkaart 20 x

€ 480,- (€ 24,- per keer)

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

* De vaste uitlaatdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
* U kunt tot minimaal 24 uur vóór de gereserveerde datum kosteloos annuleren.
* Betalingen dienen vooraf te geschieden.

Bel voor de hondenuitlaatservice: 06 21394418

Nieuwe openingstijden


Vanaf 1 december 2023 hanteren wij nieuwe openingstijden.

Bekijk de bijgewerkte openingstijden onderaan onze website voor de meest actuele informatie

This will close in 0 seconds