Menu Sluiten

Werkwijze

Werkwijze

In deze drukke tijden is het weleens lastig om voldoende aandacht aan uw hond te besteden. Het is dan prettig dat iemand met dierenkennis voor u klaar staat. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om in de behoefte van uw hond te voorzien, kunt u gebruikmaken van de diensten van hondenuitlaatservice Juco. Met grote toewijding en liefde neem ik uw viervoeter onder mijn hoede.

Hondenuitlaatservice Juco is een professioneel erkend en gecertificeerd bedrijf in Hoorn en omstreken. De strenge eisen met betrekking tot dierenwelzijn, algemene veiligheid en aantoonbare vakkennis, betekenen dat u kunt uitgaan van een professionele en vakbekwame dienstverlening.

Intake

Voordat uw hond met de hondenuitlaatservice mee gaat, zal ik bij u langskomen voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dat gesprek maak ik kennis met uw hond en bespreken ik eventuele specifieke wensen en/of vragen met u.

Als het vertrouwen er bij beide partijen is, wordt bepaald wanneer en op welke tijden uw hond wordt uitgelaten. U ondertekent vervolgens het sleutelcontract. Daarmee gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Met het sleutelcontract geeft u hondenuitlaatservice Juco toezegging om uw huis op de afgesproken tijden te betreden.

De wandeling

Het door HUS-Nederland maximaal toegestane aantal honden per begeleider in een omheind terrein is vijftien. Nadat alle honden zijn opgehaald, vertrekken we naar Dierenhotel en Trim- & Stylingsalon Juco. Daar worden de honden 1 uur tot 1,5 uur op de ruime speelweides losgelaten. Doordat de honden op een ruim omheind terrein verblijven, kunnen ze niet weglopen.

Op de speelweides is er genoeg mogelijkheid voor de honden om water te drinken. Bij mooi weer is er door de hoge bomen veel schaduw. Ook beschikt het terrein over een ruime overdekking voor een wandeling tijdens ‘hondenweer’. Uw hond kan heerlijk rennen en ravotten en natuurlijk zijn of haar behoefte doen.

Vervoer

Hondenuitlaatservice Juco rijdt met een professioneel ingerichte bus met kennels.
Uw hond heeft de beschikking over zijn/haar eigen kennel. De bus heeft een elektrisch luchtventilatiesysteem die – ook tijdens stilstand – voor een constante lucht aan- en afvoer zorgt.

Dagopvang

Wanneer u een hond heeft die niet graag alleen thuis is, kan hij of zij ook beide rondes mee. Uw hond zal in de tussentijd bij Juco verblijven.

Tijden

Hondenuitlaatservice Juco heeft twee wandelrondes. U bepaalt zelf met welke ronde uw hond meegaat. Beide rondes kan ook. De wandeltijden hangen af van het aantal honden dat meegaat.

Binnen onderstaande tijden wordt uw hond uitgelaten op de speelweides:

  • Ochtendwandeling tussen 10:30 en 13:00 uur
  • Middagwandeling tussen 14:00 en 16:30 uur

Bij weinig aanvraag voor een bepaalde wandeling kan het zijn dat de groepen worden samengevoegd. Daarover zal ik vroegtijdig contact met u opnemen.