Hondenhotel

hondenverblijven, slapen

Iedere hond zijn eigen kennel

Wel kan het voorkomen dat ze in de drukke periodes samenwonen met een vriendje of vriendinnetje. Ook hebben we een paar groepsverblijven voor de allerliefste hondjes die het gezellig vinden om met andere honden samen te wonen.

Natuurlijk mogen meerdere honden van dezelfde eigenaar ook samen in een verblijf. Met eten worden de honden altijd gescheiden zodat we zeker weten dat ze ieder hun eigen voer opeten.

De temperatuur in alle binnenruimten is minimaal 18 graden en het pension is voorzien van een luchtzuiveringssysteem!

Tweemaal per dag gaan de honden een paar uur lekker naar de speelweiden. Ze lopen dan met ons mee naar buiten, voor ons een moment om de dieren extra te leren kennen en observeren. De groepen worden samengesteld naar grootte en temperament. Bij regen lopen ze droog onder de overkapping op het beton.

Na het uitlaten krijgen ze te eten (tweemaal daags dus). Hierna kunnen ze lekker uitrusten in hun eigen verblijf.

Brengen en halen

De eerste keer dat uw hond of kat hier komt logeren kunt u hem het beste ’s morgens brengen. Vooral voor de hond geldt dat het prettig is bij daglicht aan zijn nieuwe omgeving te wennen. Let natuurlijk wel op de openingstijden!

Door drukte in de trimsalon is het vaak niet mogelijk om uw hond te trimmen/wassen tijdens het logeren. Onze excuses hiervoor. Bel tijdig voor eventuele mogelijkheden naar onze trimsalon.

Wat eten de honden?

We voeren geperste brok van Denkadog, 100% natuurlijke hondenvoeding. Voor de kieskeurige hond maken we het eventueel nog lekkerder door wat warm water en blikvlees toe te voegen. Heeft uw hond een dieet of speciale wensen, dan kunt u eigen voer meegeven. Graag aanleveren in portiezakjes, hier zitten wel kosten aan vast, zie hiervoor onze prijslijst.

Inentingen

Voor de hond vragen we de jaarlijkse cocktailprik en inenting tegen besmettelijke hondenhoest (de Bordetella). Zonder een geldig inentingsbewijs kunnen we uw hond of kat niet in ons hotel plaatsen. Voor vragen over de inentingen kunt u het beste contact opnemen met uw dierenarts.

De dieren dienen minimaal 4 weken voor het verblijf in het dierenhotel ingeënt tegen de Bordetella te zijn!

Huisregels

Loopse honden kunnen we helaas niet plaatsen! Ook pitbullachtigen en vechthonden plaatsen we niet i.v.m. te grote risico‘s voor andere honden. Klik hier voor meer informatie.

We hebben volop manden en kleden. Wilt u toch iets meegeven, een mand of wasbaar, ongewatteerd, kleed (geen kussen) dan is dat op eigen risico.

Wanneer een hond zich agressief gedraagt, te dominant is of te veel onrust veroorzaakt, kunnen we hem helaas niet meer plaatsen.

Prijslijst

Let op! De dag van brengen wordt altijd berekend.
Als u uw hond ’s ochtends tijdens onze openingstijden ophaalt, wordt een halve dag in rekening gebracht.

prijslijst, hondenverblijven, hond, klein

Klein

€ 20,- per dag
Hoogseizoen tarief
+ € 3,-
prijslijst, hondenverblijven, hond, middel

Middel

€ 21,- per dag
Hoogseizoen tarief
+ € 3,-
prijslijst, hondenverblijven, hond, groot

Groot

€ 22,- per dag
Hoogseizoen tarief
+ € 3,-
prijslijst, hondenverblijven, hond, XXL, trimsalon, groot

XXL

€ 23,50 per dag
Hoogseizoen tarief
+ € 3,-