hondenverblijven, slapen

Iedere hond zijn eigen kennel

In drukke periodes kan het voorkomen dat honden samenwonen met een vriendje of vriendinnetje. Daarnaast hebben we enkele groepsverblijven voor honden die het gezellig vinden om met andere honden samen te zijn.

Natuurlijk mogen meerdere honden van dezelfde eigenaar ook samen in een verblijf. Tijdens het eten worden de honden altijd gescheiden, zodat we zeker weten dat ze ieder hun eigen voer opeten.

Alle binnenruimten zijn voorzien van een temperatuur van minimaal 18 graden en ons pension beschikt over een luchtzuiveringssysteem

Tweemaal per dag gaan de honden een paar uur lekker naar de speelweiden. Tijdens deze momenten lopen ze met ons mee naar buiten, waardoor we de dieren extra kunnen leren kennen en observeren. De groepen worden samengesteld op basis van grootte en temperament. Bij regen kunnen ze droog onder de overkapping op het beton verblijven.

Na het uitlaten krijgen de honden te eten (tweemaal daags). Daarna kunnen ze lekker uitrusten in hun eigen verblijf.

Brengen en halen​

De eerste keer dat uw hond of kat hier komt logeren, kunt u hem het beste ’s ochtends brengen. Vooral voor de hond is het prettig om bij daglicht aan zijn nieuwe omgeving te wennen. Let natuurlijk wel op de openingstijden!

Vanwege drukte in de trimsalon is het vaak niet mogelijk om uw hond te trimmen of te wassen tijdens het verblijf. Onze excuses hiervoor.

Bel tijdig voor eventuele mogelijkheden naar onze trimsalon.​

Wat eten de honden?​

We voeren geperste brokken van Denkadog, een 100% natuurlijke hondenvoeding. Voor de kieskeurige hond maken we het eventueel nog lekkerder door wat warm water en blikvlees toe te voegen.

Heeft uw hond een dieet of speciale wensen, dan kunt u eigen voer meegeven. Graag aanleveren in portiezakjes. Houd er rekening mee dat hier kosten aan verbonden zijn. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze prijslijst.​

Inentingen

Voor de hond vragen we de jaarlijkse cocktailprik en inenting tegen besmettelijke hondenhoest (Bordetella). Zonder een geldig inentingsbewijs kunnen we uw hond of kat niet in ons hotel plaatsen. Voor vragen over de inentingen kunt u het beste contact opnemen met uw dierenarts.

Let op: de dieren dienen minimaal 4 weken voor het verblijf in het dierenhotel ingeënt te zijn tegen Bordetella!

Huisregels

Loopse honden, pitbullachtigen en vechthonden kunnen we helaas niet plaatsen, vanwege te grote risico’s voor andere honden.
Klik hier voor meer informatie.

We hebben voldoende manden en kleden beschikbaar. Als u toch iets wilt meenemen, zoals een mand of een wasbaar, ongewatteerd kleed (geen kussen), dan is dat op eigen risico.

Indien een hond zich agressief gedraagt, te dominant is of te veel onrust veroorzaakt, kunnen we hem helaas niet meer plaatsen.​

Prijslijst

prijslijst, hondenverblijven, hond, klein

Klein​

€ 20,- per dag

Hoogseizoen tarief

+ € 3,-

prijslijst, hondenverblijven, hond, middel

Middel​

€ 21,- per dag

Hoogseizoen tarief

+ € 3,-

prijslijst, hondenverblijven, hond, groot

Groot

€ 22,- per dag

Hoogseizoen tarief

+ € 3,-

prijslijst, hondenverblijven, hond, XXL, trimsalon, groot

XL​

€ 23,50 per dag

Hoogseizoen tarief

+ € 3,-