Even voorstellen

Mijn naam is Lisanne Roovers en van jongs af aan heb ik een diepe passie gehad voor honden. Deze liefde voor onze trouwe viervoeters heeft mij altijd geïnspireerd, en het was al vroeg in mijn leven duidelijk dat ik hiervan mijn beroep wilde maken.

Ik heb daarom besloten om mijn opleiding te volgen aan het Clusius College. In 2005 liep ik een snuffelstage bij Dierenhotel Juco, waar ik na afloop een baanaanbieding kreeg.

Na het behalen van mijn VMBO-diploma ben ik gestart met de opleiding Dierverzorging Management, die ik succesvol heb afgerond.

Om mijn kennis over honden verder te vergroten, heb ik verschillende aanvullende opleidingen gevolgd, waaronder:

 • Kynologisch Instructeur bij de Kynologenclub
 • Erkende Kynologisch Instructeur 1 en 2 aan de Martin Gaus Academie
 • Erkende Hondenuitlaatservice aan de Martin Gaus Academie
 • Erkende Kynologisch Hondengedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie

In januari 2014 werd mijn droom werkelijkheid toen ik samen met Juco mijn eigen hondenuitlaatservice begon.

Dankzij mijn jarenlange ervaring bij Juco voelt deze samenwerking vertrouwd aan. Met mijn expertise en liefde voor honden ben ik ervan overtuigd dat ik ook uw hond een veilige en plezierige tijd kan bezorgen.

uitlaatservice, hondenuitlaatservice, voorkant bus

Werkwijze

In deze hectische tijden kan het lastig zijn om voldoende aandacht aan uw hond te besteden. Gelukkig staat hondenuitlaatservice Juco voor u klaar. Met mijn expertise en liefdevolle zorg neem ik uw viervoeter onder mijn hoede.

Hondenuitlaatservice Juco is een erkend en gecertificeerd bedrijf in Hoorn en omgeving. Wij hanteren strikte normen voor dierenwelzijn, veiligheid en professionele kennis, zodat u kunt vertrouwen op een betrouwbare en deskundige service.

Intake​

Voordat uw hond deelneemt aan onze hondenuitlaatservice, plannen we een vrijblijvend intakegesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek leer ik uw hond kennen en bespreken we eventuele specifieke wensen of vragen die u heeft.

Indien beide partijen vertrouwen hebben, stellen we samen het schema op voor de wandelingen van uw hond, inclusief de tijden. U zult dan het sleutelcontract ondertekenen, waarin u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden. Met dit contract geeft u hondenuitlaatservice Juco toestemming om op de afgesproken tijden toegang te hebben tot uw huis.

Vervoer​

Hondenuitlaatservice Juco maakt gebruik van een professioneel ingerichte bus met individuele kennels voor uw hond. Onze bus is uitgerust met een elektrisch luchtventilatiesysteem dat zorgt voor een continue luchtstroom, zelfs wanneer de bus stilstaat. Dit garandeert een constante toevoer en afvoer van frisse lucht voor het comfort en welzijn van uw trouwe viervoeter.

uitlaatservice, hondenuitlaatservice, achterkant bus

De wandeling​

HUS-Nederland hanteert een maximum van vijftien honden per begeleider in een omheind terrein. Na het ophalen van alle honden vertrekken we naar Dierenhotel Juco, waar ze gedurende 1 tot 1,5 uur vrij kunnen spelen op de ruime speelweides. Dankzij de omheining kunnen de honden veilig rondlopen zonder weg te lopen.

Op de speelweides is voldoende gelegenheid voor de honden om te drinken, en bij mooi weer bieden de hoge bomen veel schaduw. Bovendien is er een ruime overdekking beschikbaar voor wandelingen tijdens slecht weer. Hier kan uw hond naar hartenlust rennen, spelen en zijn of haar behoefte doen.

Tijden​​

Hondenuitlaatservice Juco biedt twee wandelrondes aan, waarbij u zelf kunt kiezen welke het beste past bij uw hond, of zelfs beide rondes kunt combineren. De tijden van de wandelingen variëren afhankelijk van het aantal honden dat deelneemt.

Hieronder vindt u de tijden waarbinnen uw hond wordt uitgelaten op de speelweides:

 • Ochtendwandeling: tussen 10:30 en 13:00 uur
 • Middagwandeling: tussen 14:00 en 16:30 uur

Houd er rekening mee dat onze service enkel beschikbaar is op maandag, dinsdag en donderdag. Bij weinig aanmeldingen voor een specifieke wandeling kan het voorkomen dat groepen worden samengevoegd. In dat geval neem ik tijdig contact met u op om dit te bespreken.

Prijslijst

%
Helemaal vol!

Enkele wandelronde

Uw hond kan mee met de ochtendwandeling (10:30 – 13:00) of de middagwandeling (14:00 – 16:30).

 • Tarief eenmalig: € 20,50
 • Strippenkaart 10x: € 195,- (€ 19,50 per keer)
 • Strippenkaart 20x: € 370,- (€ 18,50 per keer)

Ale bedragen zijn inclusief BTW.

Dagopvang

Uw hond kan beide wandelrondes bijwonen en verblijft tussen de wandelingen door bij Dierenhotel Juco

 • Tarief eenmalig: € 28,-
 • Strippenkaart 10x: € 270,- (€ 27,- per keer)
 • Strippenkaart 20x: € 520,- (€ 26,- per keer)

Ale bedragen zijn inclusief BTW.