In onze trimsalon staat vakkundigheid, liefde en geduld voor dieren centraal!

In onze trimsalon heten we alle honden en katten van harte welkom, ongeacht hun ras of achtergrond. Elk dier wordt met evenveel liefde verzorgd en krijgt een behandeling die perfect aansluit bij zijn of haar vachttype.

Ons team bestaat uit enthousiaste en professionele trimmers, allemaal gediplomeerd en met een overvloed aan liefde, geduld en ervaring met dieren. Tijdens het wassen of trimmen werken we vaak in duo’s, zodat we elkaar kunnen ondersteunen als een hond zich niet op zijn gemak voelt. Soms kan een geruststellende aanraking of een vriendelijk woord wonderen doen om uw huisdier op zijn gemak te stellen.

Onze trimsalon is uitgerust met de nieuwste technologische snufjes en ultramoderne apparatuur, waaronder:

  • Elektrisch in hoogte verstelbare tafels
  • Professionele waterblazers
  • Efficiënte droogcabines
  • En nog veel meer!

Kortom, we streven ernaar om uw huisdier zo comfortabel en efficiënt mogelijk te verzorgen. Dit komt niet alleen ten goede aan uw huisdier, maar ook aan u, aangezien wij werken tegen een uurtarief.

Honden

Onze standaardbehandeling voor honden omvat het reinigen van de oren en het gebit, het knippen van nagels, en indien nodig, het uitdrukken van de anaalklieren. Daarnaast bieden we een scala aan verzorgingsmogelijkheden, zoals kammen, plukken, knippen of scheren, afhankelijk van de vacht en uw voorkeuren.

Voor het wassen van uw hond maken we gebruik van diverse shampoos die specifiek zijn afgestemd op de huid en vacht van uw trouwe metgezel. Op deze manier laten we uw beste vriend weer stralen als nooit tevoren!

trimmen & stylen, trimsalon, honden
trimmen & stylen, trimsalon, katten

Katten

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van katten. Bij ons wordt uw kat altijd door twee ervaren trimmers behandeld, wat betekent dat uw kat geen narcose nodig heeft.

Naast rassen zoals Perzen en Maine Coons, kunnen ook gewone huiskatten, zoals de Europese korthaar, bij ons terecht voor een behandeling.

We helpen katten bij het verwijderen van losse haren tijdens de verharing, en bieden ook gebits- en oorreiniging aan, evenals nagelknippen.

Prijslijst

prijslijst, trimsalon, hond, klein/midden

Kleine/midden hond

<65cm schofthoogte

€ 42,- per uur

Inclusief 21% BTW

prijslijst, hondenverblijven, hond, XXL, trimsalon, groot

Grote hond

>65cm schofthoogte

€ 46,- per uur

Inclusief 21% BTW

prijslijst, trimsalon, kattenverblijven, kat

Kleine/midden hond

Het bedrag hangt af van de behandeling

Tussen € 35,- en € 80,-

Inclusief 21% BTW